Vol energie het volle jaar in!

De tijd vliegt voorbij. Nog maar eventjes en dan is het 2020. Wil je vol energie het nieuwe jaar in? Dat lukt je zeker met onze 5 tips voor hét oudejaarsfeest.

1#Nodig veel mensen uit
Ben jij dit jaar aan de beurt? Zorg dan dat je zoveel mogelijk mensen uitnodigt: je beste vrienden, buren, familie, huisgenoten en de hond van de overburen. Lekker knus én gezellig, zo krijg je het vanzelf wel warm. Dus hop, die verwarming een graadje lager. Heb je vloerverwarming? Dan is het feestje gewoon altijd bij jou. Die verwarming draait toch wel door.

2#Op z’n Amerikaans
Iedereen vindt het leuk om te helpen. Mooi! Vraag je gasten om gevulde eieren, salades, oliebollen, sushi, stokbrood en nog veel meer mee te nemen. Geen urenlange voorbereiding in de keuken, geen oven die overuren draait. Jij fris, je keuken fris. Alleen maar voordelen én nog verrassende hapjes ook.

3#10..9..8..7..6..5..4..3..2..1..
Proost, de kurken vliegen om je oren. Buiten steken ze vuurwerk af of gaat een ballon met goede wensen de lucht in. En dat is ook het moment dat de deur open blijft staan. Deur dicht! We stoken niet voor de mussen 😊 Misschien toch een goed idee om je vuurkorf aan het werk te zetten en zo met z’n allen in de tuin naar het vuurwerk te kijken.

4#Blijf niet thuis
Oké, misschien een open deur maar je bespaart natuurlijk het meeste als je niet thuis bent. Verwarming uit, jas aan en gaan. Kroeg, huisfeest of bejaardensoos. Het maakt niet uit waar je heen gaat, als je maar gaat. Gezellig onder de mensen bespaar je thuis de meeste energie.

5#Lekker lang ontbijten in bed
Het nieuwe jaar duurt nog lang genoeg. Waarom zou je de verwarming dan al om 8 uur aanzetten? In bed liggen tot 12 uur klinkt ook prima. En als kers op de taart mag je ontbijten met oliebollen. Da’s pas een goed begin.

Directie en medewerkers van Energie Samen Rivierenland wensen je een 2020 vol energie en geluk!

nieuwjaars foto