Onze merken: Met elkaar. Voor elkaar.

EnergieSamenRivierenland-logo

Onder dit merk werken we voor ondernemers, instellingen, energiecoöperaties en gemeenten in het Rivierengebied. Energie Samen Rivierenland is gespecialiseerd in advies en coaching op het gebied van energiebesparing en het opwekken van duurzame energie. Hiernaast streven we naar een lokale energiecoöperatie in elke gemeente van Rivierenland: we ondersteunen nieuwe coöperaties bij hun eerste stappen. Lokale overheden helpen we bij het ontwikkelen van burgerinitiatieven en participatie.

energieloket-rivierenland

Het Energieloket Rivierenland is een onafhankelijk, digitaal energieloket en community in Rivierenland waar inwoners terecht kunnen voor informatie en hulp op het gebied van energiezuinig en duurzaam wonen. Het Energieloket Rivierenland heeft als doel om in het jaar 2020 in totaal 7.600 woningeigenaren in de regio te helpen met het verduurzamen van hun woningen. Dit kan met behulp van digitale informatie, persoonlijke hulp via telefoon, e-mail of van energiecoaches en energieadviseurs.

160690_Betuwestroom-mainlogo-300x80

Betuwestroom is groene stroom uit lokale bron. Stroomleverancier Greenchoice zorgt ervoor dat Betuwestroom voor particulieren en ondernemingen beschikbaar is en biedt ook CO2 gecompenseerd gas.

Lees hier meer over onze bronnen en bestel direct: betuwestroom. Voor grotere verbruikers en voor alle vragen, neem contact op met onze energieadviseur.