Op safari op een bedrijventerrein? Het kan!

Ondernemers Coöperatie TielOndernemers Coöperatie Tiel
Vrijdag 25 februari om 07.00 uur hebben we met de Ondernemers Coöperatie Tiel een energieontbijt georganiseerd. Vooraf in alle vroegte op bezoek geweest bij verschillende ondernemers in Tiel om warmtebeelden te maken, die we op de ochtend konden analyseren. Op de ochtend zelf zijn we met een groepje ondernemers met de bus bij Ventistone (met dank aan Marina Septer-Janssen van Doorn) op bezoek geweest, om samen binnen en buiten warmtebeelden te maken.
Met infraroodbeelden kijk je heel anders naar je pand en installaties; warmte kost de meeste energie en zo kan je zien waar je energie verliest.
Vervolgens hebben een workshop gedaan waarin de deelnemende ondernemers elkaar adviseerden over de panden waar we vooraf warmtebeelden van gemaakt hadden.
Omdat het naar meer smaakte organiseren we met OCT een volgende energieontbijt op 25 maart om 07.00 uur in het Huis van de Logistiek te Tiel. Stat je bedrijfspand in Tiel en ben je nieuwsgierig, stuur dan een bericht naar info@ondernemerscooperatietiel.nl.
Energiesafari Tiel