ESR samen met gemeente Neder-Betuwe op Betuwse ondernemersdag

Op 14 juni 2022 organiseert Communicatieregisseurs de derde editie van de Betuwse Ondernemersdag. Samen met de gemeente Neder-Betuwe is Energie Samen Rivierenland aanwezig om ondernemers te informeren en te inspireren op het gebied van verduurzaming.

Samen staan we voor de opgave om onze regio te verduurzamen om in 2050 volledig CO2-neutraal te zijn. Dit lijkt nog ver weg maar is dichterbij dan je denkt. Energie Samen Rivierenland (ESR) verbindt en helpt partijen in de regio om de energietransitie mogelijk te maken.

Is verduurzamen al onderdeel van je bedrijfsvoering?
Onvoorspelbare energieprijzen, klimaatverandering, wetgeving en de roep uit de maatschappij: verduurzamen van je onderneming vraagt je aandacht. Maar waar te beginnen? Hoe pak je dat aan? Wat zijn de mogelijkheden? Wat kost het en levert het op?

ESR zakelijk helpt ondernemers met advies en begeleiding op gebied van energiebesparing en het opwekken van duurzame energie. Als onafhankelijk, regionale partner kunnen we ondernemers ontzorgen van onderzoek en advies tot begeleiding bij de uitvoering.

Op https://energiesamenrivierenland.nl/zakelijk/ en in onze beursflyer vind je meer over onze dienstverlening voor bedrijven. De bijbehorende factsheets vind je hier.

Programma Betuwse ondernemersdag
Het programma staat in het teken van kennis vergaren, inspireren en netwerken. Ruim 30 experts uit meer dan 15 branches staan op de beursvloer klaar om hun kennis te delen. ESR zakelijk doet dit op een gezamenlijke stand met de gemeente Neder-Betuwe.

De ondernemersdag wordt om 14.00 uur geopend door de wethouder van Economische Zaken. Direct daarna is er tot 20.00 uur de mogelijkheid om presentaties en workshops te volgen. Een overzicht van de presentaties en workshops vind je hier. Van 20.00 uur tot 20.45 uur staat topspreker Joseph Oubelkas op het programma. De dag wordt afgesloten met een netwerkborrel tot 22.00 uur.

De ondernemersdag wordt gehouden in Molen De Zwaluw in Kesteren. Ga voor meer informatie naar de website van communicatieadviseurs.

banner1