Ondernemers opgelet! informatieavond energiebesparing in Ingen

Wil jij als ondernemer besparen op je energierekening, profiteren van subsidies, en geld verdienen met je eigen opgewekte energie? Kom dan naar de informatieavond voor ondernemers op maandag 5 oktober a.s. in Ingen.

Duurzame opwek van energie begint met zelf energie besparen. We laten deze avond aan de hand van diverse praktijkvoorbeelden zien welke resultaten je kunt bereiken door zelf aan de slag te gaan met energiebesparing. Daarnaast gaan we uiteraard in op het duurzaam opwekken van je eigen energie, en welke mogelijkheden er zijn om dit op te slaan of te gebruiken. Graag gaan we met elkaar in gesprek over de kansen voor ondernemers. Afsluitend bieden we de mogelijkheid om deel te nemen aan een pilot energieadvies voor kleinverbruikers waarmee je direct bespaart op je jaarlijkse energielasten.

Deze avond wordt georganiseerd door de onafhankelijke organisaties, energiecoöperatie eCoBuren en het regionale expertise centrum Energie Samen Rivierenland, in samenwerking met de gemeente Buren en de lokale ondernemersverenigingen.

Informatie en aanmelden
Wij geven de voorkeur aan een fysieke bijeenkomst bij dorpshuis “In de Gaard” in Ingen waarbij we natuurlijk rekening kunnen houden met de RIVM voorschriften. In het belang van ieders gezondheid hanteren we een maximum van 50 deelnemers, daarom is aanmelding vooraf verplicht en geldt vol=vol.

Mochten de omstandigheden veranderen dan kan besloten worden om de bijeenkomst te verplaatsen naar een ander moment. Als je de voorkeur geeft aan een online bijeenkomst laat het ons dan weten op info@ecoburen.nl dan kijken we bij voldoende animo of we een online alternatief kunnen aanbieden.

Kijk voor meer informatie op www.ecoburen.nl/ondernemer en meld je aan.

info avond buren