NIEUWE DATUM OPEN DAGEN: DE MOLENS VAN WINDPARK AVRI WORDEN OMHOOG GEHESEN

Bijgewerkt bericht, nieuwe datum hijsdagen: Op 28 september én op 5 oktober organiseert Betuwewind twee hijsdagen op Windpark Avri. Tijdens deze open dagen kunnen jullie getuige zijn van het omhoog hijsen van een van onze drie windmolens van het windpark.

Tussen 12.00 en 16.00 uur is iedereen welkom om een kijkje te komen nemen. Voor koffie, thee en iets lekkers wordt gezorgd.

Jong en oud zijn van harte welkom voor deze unieke gebeurtenis. Want het is de eerste keer dat er een windmolen wordt geplaatst op een afvalbult. Zo krijgt de voormalige vuilstort een duurzame toekomst.

Je komt ook meer te weten over duurzaamheid in de West Betuwe want Betuwestroom, Het Nieuwe Wonen Rivierenland, Energie Samen en Duurzaamheidscentrum De Knop zijn ook aanwezig.

De hijsdagen zijn gratis toegankelijk. Hou www.betuwewind.nl in de gaten voor wijzigingen in het programma in verband met weersomstandigheden of techniek. Laat ons weten of je komt door jezelf op onze Facebookpagina op ‘gaat’ te zetten op één van beide dagen. We houden je dan ook op de hoogte over parkeren, aangepaste tijden, etc.

Tot ziens op onze open dagen van Windpark Avri!

hijsdgen-1--950x423