Bijeenkomst besparen op energiekosten voor ondernemers

Voor veel ondernemers zijn de snel stijgende energiekosten een grote zorg. Daarom organiseert eCoBuren op donderdagavond 3 november de bijeenkomst “Besparen op de energiekosten voor ondernemers”. Ontdek wat u kunt doen om de energiekosten snel terug te dringen en beheersbaar te houden.

 

U ontvangt deze avond veel informatie van adviseurs en collega ondernemers om de energiekosten te beperken. Onderwerpen die aan de orde komen zijn: Besparen op het energieverbruik voor koelen en verwarmen, eigen opwek met zonnepanelen, financieel voordeel met lokaal opgewekte elektriciteit en subsidies en fiscale regelingen waar u gebruik van kunt maken.

 

De wethouders K.A. Maier en E.M. de Bas van de gemeente Buren zullen eveneens aanwezig zijn tijdens de bijeenkomst.
Na de presentaties gaan we met elkaar in gesprek om de behoefte en mogelijkheden voor de ondernemers in de gemeente Buren in kaart te brengen. We hopen af te sluiten met een aantal werkgroepen per branche of thema om gezamenlijk aan de slag te gaan.

 

Bent u ondernemer in de gemeente Buren en wilt u deelnemen aan deze bijeenkomst over energiebesparing? Ga naar de website van eCoBuren om u in te schrijven.

besparing-energiekosten